top of page

Geschiedenis

De oprichting van BAKKERIJ KARDAS
Kardas is een jaren oud familiebedrijf. Wij bakken met smaak en passie en hebben een groot hart voor onze klanten. Kardas vult niet alleen graag jouw maag, maar vervult ook graag jouw wensen op het gebied van elke dag vers en knapperig voedsel. Wij voorzien onze klanten graag van topkwaliteit producten tegen bodemprijzen.
Onze Passie
Wij bakken met smaak en passie en hebben een groot hart voor onze klanten. Kardas vult niet alleen graag jouw maag, maar vervult ook graag jouw wensen op het gebied van elke dag vers en knapperig voedsel. Wij voorzien onze klanten graag van topkwaliteit producten tegen bodemprijzen.
Van bloemen naar brood
Kardas was niet altijd een bakkerij. Vroeger stond er een bloemenzaak. Eerst kon je prachtige bloemstukken kopen en werd de winkel gevuld met de natuurlijke geuren van bloemen. Vandaag de dag is deze geur even natuurlijk, maar dan van onze vers gebakken broden. Vanaf 2000 staan de Kardas bakkers met veel plezier in de bakkerij om iedere klant te helpen. 
Kardas, ruimte voor het behalen van records
In 2014 hebben drie mannen van StukTV in onze bakkerij Kardas het wereldrecord voor de grootste visstick verbroken. Ze produceerden een gefrituurd hapje van maar liefst 258 kilo. Dat in onze ambachtelijke bakkerij! Het vorige record stond op de naam van de Duitser Michael Gorich. Hij maakte een visstick van 136 kilo.
bottom of page