UW WARME AMBACHTELIJKE
BAKKERIJ KARDAS
Luxe broden
Luxe desem










Hollandse Broden
Onze producten gaan als warme broodjes over de toonbank. Onze broden zijn verkrijgbaar in hele en halve broden. Met ons brede aanbod aan culturele broden, willen wij de wensen van iedere klant vervullen. Dat zien wij als onze broodnodige taak.

Volkoren Desem
Brood is in Nederland een belangrijk bestanddeel van de dagelijkse maaltijd. En wie houdt er nu niet van de geur van vers brood uit de oven? Vind bij Kardas de meest smaakvolle broden tegen nog smaakvollere prijzen!

Wit Desem
Een normaal brood bestaat uit vier ingrediënten die de hoofdrol spelen: meel, water, gist en zout. Desembrood is net een beetje anders. Dit brood bevat geen gist. Wij snijden het gerezen deeg in stukken, waardoor het brood van boven openscheurt. Dit voorkomt dat er zich gaten vormen in het brood. Ons desembrood valt op door de wilde, knapperige korst, een stevige, onregelmatige structuur en een heerlijke volle smaak.

Hollandse Knip Broden
In onze bakkerij hebben we knipbrood. Niet zomaar één soort. We bieden wél twee soorten knipbroden. Zo streven wij ernaar om de wens van iedere klant en voornamelijk die van de kinderen te vervullen. Knipbroden zijn namelijk de boterhammen die schoolkinderen graag meenemen naar school. We bieden de volgende knipbroden: Hollands bruin brood en Hollands wit brood.

Turkse broden
De geheime ingrediënten in de Turkse keuken zijn versheid, balans en smaak. Kardas brengt deze drie elementen samen in diverse Turkse producten.

Grote Pide/Kleine Pide/Lavas/Bol








Surinaamse Broden
Wij verkopen mooie Surinaamse broodjes. Dit zijn witte & bruine pistolets en men noemt ze ook wel Surinaamse puntjes.
Surinaamse witte puntjes

Surinaamse bruine puntjes

Marokkaanse broden

Marokkaanse Volkoren & Wit Brood
In de Marokkaanse eetcultuur behoort samen tafelen met de gezinsleden tot één van de meest uitgebreide rituelen van de dag. Zo’n feestelijk moment kan alleen maar nog feestelijker worden met ambachtelijk Marokkaans brood bij Kardas vandaan.

Stokbroden
Bakkerij Kardas heeft elke dag kraakverse stokbroden in de bakkerij liggen. Niet alleen witte stokbroden, maar ook volkoren stokbroden. Stokbrood is van oudsher brood dat gebakken werd boven een knisperend warm kampvuur. Er werd een bolletje tarwemeel aan een tak gerold en een kwartier boven het vuur rond gedraaid. Vandaag de dag maken wij ook de heerlijkste stokbroden. We maken de stokbroden niet boven een kampvuur, maar in onze eigen ovens. Dat doet niets af aan de volle broodsmaak!